úterý 25. února 2014

OECD (tedy i Náš stát) se domluvilo na sdílení daňových dat jednotlivců.

... a kalendář se pomalu a jistě posunuje v čase zpátky...

.. Dozvídáme se další Pozitivní zprávy o tom, jak se o nás naše státy pečlivě starají, abychom si náááááhodou neublížili a tak, víme?

OECD, přesněji G20, jejíž členem je i Náš stát, tedy EOKU (Evropská Osvícená Korporatistická Unie)
se dohodly na zavedení globálního standardu pro sdílení daňových údajů mezi jednotlivými členskými státy.

Neboli, pokud byste například odjeli na dovolenou, a mezitím by nějaká daňová kancelářská krysa vyhrabala nějaký Váš daňový nedoplatek byť z roku 1995... Pak by Vás na přechodu hlídaných hranic (tedy při Vstupu do EU například) .. mohli prostě zavřít. A vy byste si tam mohli pěěěěěkně posedět, než by se domluvila transportní povolení pro přesun vězně z jednoho státu do druhého... Perfektní, což?

Co je zatím známo z tisku?
Pascal Saint-Amans, vedoucí daňové politiky a administrace pro OECD prohlásil že to je krok ke "Konci bankovních tajemství jak je známe".
Rozhodnutí o volbě technologií a detailů pro sdílení daňových dat mezi jednotlivými státy bude pravděpodobně usneseno na summitu G-20 v Září.

Dále je známo že bylo dohodnut termín počátku sdílení daňových dat jednotlivců na konec roku 2015.

Zprávu původně přinesl Bloomberg, tvrdí zdroje, ale nebyl jsem schopen článek dohledat.
Proto zdroj uvedu tento: http://rt.com/business/g20-2percent-economic-growth-411/ a taktéž zde: http://www.business-standard.com/article/international/g-20-agrees-on-automatic-tax-data-sharing-oecd-114022401288_1.html

Pozn.: Nemusíte se však vůbec bát o zdraví a bezpečí lidí jako jsou politické špičky, bankéři a ani o blahobyt velkých nadnárodních korporací.. Ty se díky zaměstnávání celých generací právníků vždy těmto věcem umí vyhnout, případně jsou přímo vyjmuti, díky jejich elementu TBTF (Too Big To Fuckoff) ...
Jak to nedávno v rozhovoru popsal jeden americký filmař, kterému Rothschild nabízel místo v klubu nedotknutelných: Všichni budou mít identifikační karty, jen na té mojí by stálo KMA (Kiss my ass) ...
Tak podobně to jistě bude zavedeno i zde.
Proč si to myslím?
Protože se to v poslední době děje při jednom každém schválení většího zákona.
Tyto zákony vždy padají jak tuna sraček na malé podniky, posílajíce je tak do bankrotu a rozšiřujíce tím zákaznickou bázi velkých nadnárodních korporací, což je ten důvod, proč jsou korporace Fanoušky globalizace. Přináší jim to více zisků. Jen holt člověk nesmí vidět ty miliardy hladovějícíh lidí v ulicích, kteří by MOHLI mít vlastní podnikání ale administrativní systém jim to prostě neumožňuje, a pokud by se zjistilo že podnikají a vydělávají si... Hello, Gulag .. Nice to see ya!

Děkuji za pozornost.. A doufám že toto jen nepřečtete a nepustíte z hlavy.
Myslete na toto i další věci při příštích volbách do státní správy, které budou tento květen.
EU za nás rozhoduje více jak 50% našich zákonů.. VOLTE TEDY VSKUTKU ROZUMNĚ!!

Tyto i další zprávy najdete denně na FaceKnize: Timeline Kolapsu EU

Žádné komentáře:

Okomentovat