sobota 14. prosince 2013

IMF a 71% daně aneb vrabci u klávesnic

IMF se poslední dobou váááážně činí.

Poté, co nedávno navrhovali Ukrade... oh promiňte.. Jednorázovou daň na vyrovnání státních rozpočtů, ze které by hlevní viníci těchto dluhů byli pochopitelně vyřazeni, aby se nááááhodou nepoučili. Viz Box 6, stránka 59 nedávného doporučení Taxing Times od IMF... navrhujíce VYRABOVAT jednu každou, OPAKUJI: JEDNU KAŽDOU!!!!! domácnost v Evropských státech daní až 10%..

Tito samí teď, na základě doporučení jejich NEJLEPŠÍCH kreativců..

... přišli s návrhem "Státní přijmy zvyšující daně pro nejbohatší"...

Vrabci prý IMF vyklovali do klávesnice GENIÁLNÍ NÁVRH, který by pomohl Americe maximalizovat svoje příjmy na daních tím, že by zvedli daňovou úroveň pro nejbohatší domácnosti na 71%!
... Zahanbujíce tak i osvícené plány samotného Hollanda, neboť ten je kohoutem na daleko menším smetišti.

Pocházejíce však od IMF, samotných to čarodějů finančních sfér, jejich genialita skoro zastiňuje svit hvězd... toto nemůže znamenat nic jiného, než jasný a zřetelný signál, že celosvětová finanční krize, jež probíhá od roku 2007, brzy vskutku PADNE NA ZEMĚKOULI ve své plné kráse hladomoru a civilní války.

Když se na to podíváte, tak příští rok dosáhne Americký státní dluh dalšího rekordu, kterého dosahuje každým dalším zveřejněním... Protrhávajíce však tentoktát již hladinu 110% dluhu k HDP, aby tuto hranici nechal NAVŽDY za sebou, a vesele se odrazil k protržení 500% a o pět dní později 100 000 000% (viz Výmarské německo..)

Toto by byl pochopitelně konečný a symbolický výstřel do hlavy trpící Americké ekonomice, navěky ji posílající do vyhnanství v někaterém daňovém ráji, nebo dokonce do Číny.

Více o tomto návrhu od človíčka co ho i četl:
The New American

... Toto i další světové novinky najdete na FB skupině Timeline Kolapsu EU..
A jako obvykle: Pokud byste chtěli článek sdílet... S chutí do toho!

Žádné komentáře:

Okomentovat